Hoeden

Een van de meest populaire items met Carnaval zijn natuurlijk de carnavashoeden. Bij Hendriks Carnaval vinden we hoeden zo belangrijk, dat we er een aparte afdeling voor hebben gemaakt in plaatst van ze allemaal bij de accessoires onder te brengen.

Op de afdeling ‘hoeden’ in deze webshop kunt u uitgebreid zoeken naar de perfecte carnavalshoed voor u. We hebben geprobeerd het wat overzichtelijker te maken door een onderverdeling per thema te maken. Dat betekent niet dat uw perfecte hoed persé in het thema staat dat u voor ogen heeft. Soms is het juist leuk om verschillende thema’s te mixen in een outfit. Lekker gek doen, daar gaat het om met Carnaval.

Maar als u van perfectie houdt en precies de passende accessoires voor uw outfit zoekt, snappen wij dat natuurlijk ook. Een hoed is heel bepalend voor uw outfit. U kunt zelfs voor de rest niet of nauwelijks verkleed zijn en met een hoed al iets uitbeelden.

Dus ook als u van lekker makkelijk houdt, gaat u gewoon voor een leuke hoed en klaar is kees!

Themafeesten

Ook voor een themafeest-outfit is de hoed het belangrijkste item. Heeft ie bijvoorbeeld een   Glitter & Glamour feest? Dan kan een hoofddeksel met glitters en veren niet ontbreken natuurlijk. En op een Hawaii feest is een strohoed natuurlijk de perfecte hoed om te dragen.

Een van de meest populaire themafeesten van de afgelopen jaren in Nederland is Halloween. Overgewaaid vanuit Amerika worden er eind Oktober steeds meer Halloween-party’s gegeven. Hier hebben wij ook een hele afdeling hoeden voor gemaakt.

En het Oktoberfest natuurlijk niet te vergeten! Daar kun je zonder tiroler hoedje niet aankomen. Gelukkig hebben we bij Hendriks Carnaval hoeden in alle soorten en maten en slaagt u er zeker in de juiste hoed voor uw outfit bij ons te vinden.