Over Ons

Met filialen in Sittard, Roermond, Aken en op internet vindt u bij Hendriks Mode Lederhosenland B.V. de grootste, de mooiste, de compleetste en de goedkoopste carnavalscollectie van Nederland.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw carnavalskostuum; wij hebben een zeer uitgebreide collectie accessoires, zoals hoeden, pruiken, schmink en nog veel meer.

Bent u voor uw carnavalsgroep op zoek naar een doldwaas kostuum, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen alle aantallen kostuums, voor groot en klein, tegen de laagste prijs aanbieden.

Onze winkels zijn in Limburg, het hart van de carnavalscultuur, al jaren een begrip. Maar aangezien het hele land het leuk vindt zich te verkleden, kunt u makkelijk ons aanbod carnavalskleding online bestellen. Maar ook steeds meer Limburgers en Brabanders bestellen hun carnavalskleding online. Waarom? Omdat het makkelijk is. We hebben een uitstekende levertijd en voorwaarden wat betreft ruilen en retourneren. Als het niet past of het bevalt u toch niet, stuurt het gewoon terug. Wij doen daar niet moeilijk over. U kunt veilig online betalen of kiezen voor creditcard.
Correspondentieadres:
Hendriks Mode Lederhosenland B.V
Postbus 136
6400 AC Heerlen
+31(0) 45 888 7840 (Klantenservice bereikbaar tijdens kantooruren) info@hendriksmode.nl

Kvk nummer: 59120320
BTW nummer: NL853326423B01

Post- en retouradres:
Economiestraat 1
6433 KC Hoensbroek

Retouren
U kunt de bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren:

  • - Vul het retourdocument volledig in. Dit document ontvangt u bij de levering.
  • - Verpak de artikelen deugdelijk
  • - Zorg voor voldoende frankering van het pakket
  • - Stuur het pakket naar onderstaand adres