Pruiken

Het is traditie om met carnaval een pruik te dragen. Want met ander haar, heb je een totaal ander uiterlijk. Iedereen die donker is, wil een keer blond zijn en andersom. Mensen met een kort kapsel kunnen eindelijk eens een dagje weelderig lang hebben.

Maar het belangrijkste aan carnavalspruiken is, is dat carnavals pruiken je ieder gewenste look kunnen geven en elke outfit helemaal af maken.Zo kun je iedere dag een ander kostuum aan met iedere dag een van je carnavals pruiken.

Themafeesten

Ook om je outfit voor een themafeest helemaal compleet te maken kun je carnavalspruiken gebruiken. Een pruik koop je meestal niet voor 1 avond dus krijgen de pruiken met carnaval nog een keer de kans om gedragen te worden.

Bij Hendriks Carnaval hebben we een enorm assortiment aan pruiken. Er is nauwelijks een haardracht te verzinnen die we niet kunnen leveren.

Zo hebben we onze mooie pruiken onder verdeeld in een aantal categorieën om het een beetje overzichtelijk te maken. Maar dat betekent niet dat je een pruik die bijvoorbeeld in de categorie disco-pruik staat, niet als Flower Power pruik gedragen kan worden. Dus neem een kijkje in elke categorie zodat jij de juiste pruik vindt voor jouw look.

Nieuw haar?

Wat het leuke is van pruiken dragen, is dat je eens kunt experimenteren met een nieuwe look. We hebben bij Hendriks Carnaval natuurlijk typische carnavalspruiken in kapsels waar je in het dagelijks leven nooit mee rond zou lopen. Zo hebben we pruiken in gekke kleuren en met glitters die niet bepaald alledaags zijn maar je carnavals kostuum een flinke oppepper kunnen geven.

Maar we hebben ook prachtige pruiken met ‘gewone’ kapsels, maar dan net het kapsel dat jij niet hebt, of misschien wel eens wil proberen. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het je staat om een boblijn te hebben maar durf je je haar niet af te knippen? Probeer eens een pruik in dit kapsel. Wie weet bevalt het je zo goed, dat je de volgende dag bij de kapper zit.