Blouse

Tiroler Blouse
Als je naar een Oktoberfest gaat, moet je helemaal in vol ornaat gaan en alle passende kledingstukken dragen die bij zo’n Oktoberfest outfit horen. Voor heren is dat de natuurlijk de lederhose en bij zo’n lederhose hoort een zogenaamd trachten hemd. Dit traditionele geruite overhemd is bij Hendriks Carnaval verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Met de leren bretels van je lederhose, de juiste schoenen en kniesokken en eventueel nog een Tiroler hoedje en je outfit is helemaal compleet voor het Oktoberfest. Een Tiroler blouse van Hendriks Carnaval is van 100% katoen dus luchtig en comfortabel. Ze zijn ook verkrijgbaar in grotere maten.
De mouwen hebben mouwophouders zodat je de mouwen kunt opstropen voor een gezellig oktoberfeest!

Dirndl Blouse
Onder een dirndl dragen dames traditioneel een korte witte dirndl blouse. Meestal zijn deze blouses afgewerkt met kant-en broderie details om het decolleté extra aandacht te geven. Er zijn ook geruite exemplaren in ons assortiment. Die ook samen met een zogenaamde mieder (gilet) op een jeans of lederhose gedragen kunnen worden. Er zijn ook hele eenvoudige katoenen blouses verkrijgbaar die alle aandacht naar de dirndl laten gaan. 
Bij sommige dirndls wordt de blouse bij geleverd maar bij de meeste jurken koop je het onderstuk er los bij. Zo kun je de outfit helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Zo kun je eindeloos variëren met de dirndl blouse en hebben we voor ieder wat wils.

Carnaval
Niet alleen op een Oktoberfest kun je Tiroler kleding dragen. Ook bijvoorbeeld met carnaval is het leuk om verkleed te gaan in een dirndl of lederhose. Zo kun je je outfit, en je blouse meerdere keren per jaar dragen en heb je er jaren plezier van.

Groepen
Ga je met een grote groep naar het Oktoberfest? Of loop je als Tiroler groep in een optocht? Dan kun je bij Hendriks Carnaval gebruik maken van de groepskorting. Bij 8 stuks of meer van hetzelfde artikel kunt u gebruik maken van deze korting.