Lederhosen

Lederhose
De lederhose is natuurlijk hét item dat symbool staat voor het Oktoberfest. Deze traditioneel Beierse en Oostenrijkse trachten (klederdracht) kleding heeft zijn populariteit samen met de opkomst van de oktoberfeesten enorm zien stijgen de afgelopen jaren. Bij Hendriks Carnaval kun je in iedere prijsklasse een lederhose kopen.
Je kunt natuurlijk een echte leren lederhose kopen, maar als je de Tiroler broek alleen voor één feestje wilt gebruiken en het budget beperkt is, kun je ook lederhosen kopen die van imitatieleder of zelfs van stof zijn gemaakt. We hebben bijvoorbeeld een leuke Tiroler broek in Hollandse stijl in oranje. Ook leuk voor een voetbal evenement.
Verder hebben we bij Hendriks Carnaval lederhosen in verschillende lengtes, kleuren en designs. Val bijvoorbeeld op in een zwarte of blauwe lederhose of kies voor de traditionele bruine lederhose. We hebben natuurlijk ook alle denkbare accessoires voor de ultieme oktoberfest-outfit. Bijvoorbeeld bijpassende geruite overhemden en Tiroler hoedjes. De witte kniesokken en echte trachten schoenen maken uw lederhosenlook helemaal compleet. Je kunt bij ons de originele lederhosen los kopen, maar ook compleet als set met overhemd. Lekker makkelijk, dan ben je meteen klaar voor het Oktoberfest. Ook hebben we een groot assortiment Oktoberfest kleding voor dames. Traditioneel dragen de dames de dirndls op een Oktoberfest maar we hebben ook sexy en stoere lederhosen voor dames.

Lederhosen Carnaval
De lederhose werd in Oostenrijk en Duitsland vooral tijdens het werk, het wandelen en bij het jagen gedragen. Hier wordt de lederhose vooral gedragen om te feesten. Niet alleen op het Oktoberfest maar ook worden er steeds meer lederhosen met carnaval gedragen. Bij Hendriks Carnaval hebben we betaalbare Tiroler broeken voor heren, dames én kinderen. Zo kunt u met carnaval als een heel Tiroler familie gaan.