Themafeesten

Themafeesten
Hendriks Carnaval volgt uiteraard alle trends op het gebied van carnavals-en verkleedkle-ding op de voet. Wat wij de afgelopen jaren hebben gemerkt is dat niet alleen tijdens de drie dolle dagen van Carnaval mensen zich willen uitdossen en verkleden, maar ook door het jaar door is het leuk om in de huid van iemand anders te kruipen en een verkleedfeestje te houden.

Kinderfeestjes
Themafeesten zijn populair bij jong en oud. Voor kinderfeestjes wordt er vaak een thema gekozen waar het hele feestje op gebaseerd is. Compleet met de juiste aankleding, hapjes en muziek. Voor meisjes zijn prinsessenfeestjes al jaren de hit en voor jongens zijn ridderfeesten, cowboy-en indianenfeestjes en griezelfeestjes ongekend populair. Bij Hendriks Carnaval hebben wij niet alleen voor deze bekende feestjes alle middelen in huis om het feestje te laten slagen, maar ook voor alle andere denkbare thema’s. Zo kan uw kind een superhelden-feest geven, of een dierenfeest. Of wat denkt u van een Als-ik-later-groot-ben-feest? Zo kunnen kinderen verkleed gaan als hun droomberoep. Ze kunnen zich helemaal laten gaan in hun fantasiespel en het feestje van hun leven hebben. Met een themafeest voor kinderen is het succes verzekerd! Een bijkomend voordeel van deze verkleedpartijtjes is, is dat de verkleedkist van de kinderen zo lekker vol raakt zodat ze zich het hele jaar door kunnen uitleven in hun favoriete outfit.

Volwassenen
Ook voor volwassenen geeft u uw verjaardags- of jubileumfeest net dat beetje extra door er een thema aan te verbinden. Het is leuk om te zien hoe alle gasten de moeite doen om zich op een originele manier binnen dat thema uit te dossen.
Populaire thema’s van de afgelopen jaren sixties, seventies en eighties party’s. Vooral omdat veel gasten zich die periode nog goed kunnen herinneren en omdat iedereen nog graag danst op muziek uit deze uitgesproken periodes in de mode en de popmuziek. In de zomer worden er nog altijd veel beach- of Hawaii party’s gegeven. Tover je eigen tuin om tot tropisch paradijs met de juiste accessoires, muziek én natuurlijk met de juiste kleding.
Een trend die de laatste jaren enorm in opkomst is, is de Oktoberfest rage. Buiten de grote Oktoberfesten die overal worden gegeven in grote tenten en zalen, verbinden ook veel mensen dit thema aan hun privé feestjes. Gezellig aan de grote pullen bier aan een lange houten tafel met de dames in dirndls en de heren in lederhosen. Geen wonder dat dit thema zo geliefd is.
Bij Hendriks Carnaval kunt u terecht voor themafeest kleding in elk gewenst thema.
Om inspiratie op te doen om een geschikt en origineel thema te kiezen voor uw feest, kunt u ook eens in onze webshop kijken. Of onze facebookpagina liken en zo geïnspireerd worden. https://www.facebook.com/hendrikscarnaval.nl

Feestdagen
De feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen vragen uiteraard om specifieke kle-ding. Om deze dagen te laten slagen is het natuurlijk het mooiste als er een ’echte’ paas-haas, Sinterklaas of Zwarte Piet bij is. Bij Hendriks Carnaval hebben we een ruim assorti-ment aan kostuums om deze dagen iets extra bijzonders te geven.