Dames

Een echte dame wil er altijd goed uitzien. Of het nu op het werk is, op een feestje of met Carnaval. Voor de grootste keuze op het gebied van dames carnavalskleding moet u bij hendrikscarnaval.nl zijn. Wij hebben niet alleen een groot aanbod aan carnavalskleding voor dames, maar ook de best service en scherpe prijzen.

Sexy

Ook met carnaval kunt u er sexy uitzien. Zeker als u binnen carnaval viert zijn er heel wat mogelijkheden om met een sexy carnavalspakje te verschijnen. Altijd al stewardess willen worden en is het er nooit van gekomen? Draag een van de stewardessenpakjes van hendrikscarnaval.nl. Zo komt uw droom toch nog uit. Ook glamour pakjes met pailletten en seventies pakjes voor dat leuke seventies feest vindt u bij ons.

En denk eens aan een kittig kattenpakje of een bunny-outfit.

Groepen

Wat is er leuker dan met een groep vriendinnen met carnaval allemaal hetzelfde pakje aan te doen? Wij bieden die mogelijkheid en hebben zelfs groepskorting. Bent u met een grotere groep, stuur dan even een mailtje naar onze klantenservice en maak gebruik van deze korting.

Themafeesten

De meeste dames maken er graag een verkleedfeestje van. Wij hebben niet alleen carnavalskleding voor dames maar ook kleding voor themafeesten. Denk maar eens aan 60’s of 70’s feesten. Of een beachparty in Hawaii stijl. Voor elk thema hebben wij de juiste outfit voor u.

Beestachtig

Als dier verkleed gaan, blijft populair. We hebben ook voor dames hier heel veel keuze in. Als u bijvoorbeeld buiten naar de optocht gaat kijken of over straat trekt met carnaval is het fijn als u het lekker warm heeft. Een pluchen dierenpak biedt dan uitkomst. En het staat ook nog een leuk zo’n beren- of tijgerpak.

Tirolermeisje

Dé trend op het gebied van carnavalskleding is de tiroler stijl. Met de opkomst van de oktoberfeesten vindt iedereen het leuk om zo nu en dan een dirndl of lederhose aan te trekken. De echte dirndls zijn prachtig afgewerkt en vaak handgemaakt maar ook vaak wat te prijzig om een keer met carnaval aan te doen. Wij hebben een aantal betaalbare dirndls in het assortiment die zich uitstekend lenen voor Carnaval. Als uw partner dan in een lederhose gaat, is het feest helemaal compleet.

Accessoires

Om elke outfit compleet te maken hebben we de juiste accessoires, pruiken en schmink. Bij hendrikscarnaval.nl vindt u ongetwijfeld het juiste hoedje, tasje of bril om uw look helemaal af te maken.