Clowns

Er is nauwelijks een figuur zo herkenbaar en toch zo divers als de clown. Origineel zijn clowns ontstaan in het circus waar ze grapjes maken en gevaarlijke stunts uithalen. Inmiddels worden clowns in films ook regelmatig als eng of slecht neergezet.  Dat neemt niet weg dat kinderen nog steeds dol zijn op clowns en dat er op een kinderfeestje of ander evenement geen clown meer mag ontbreken. Een clown die ballonnendieren maakt of grapjes maakt is altijd een groot succes bij kinderen. Van de kale clown tot de krullenbol, van de zwart witte pierrot tot de bont gekleurde Pipo de clown. Alle clowns zijn geliefd bij jong en oud.

Iedereen als clown

Met Carnaval is clown nog steeds een van de meest populaire thema’s. Vooral kleine kinderen zijn altijd schattig in een clownspak. Voor kinderen hebben we dan ook een ruime keuze mooie clownspakken. Het is ook leuk om met het hele gezin in clownspakken te gaan met carnaval. Dát is pas een bont gezelschap dat door de straten trekt. U kunt ook met een vriendengroep of groep in de optocht met het hele gezelschap in het zelfde clowns kostuum gaan. Dan kunt u gebruik maken van onze groepskorting. Stuur ons een mail met uw wensen en groepen vanaf 8 personen krijgen een mooie korting op carnavalskleding.

Accessoires

Bij Hendriks Carnaval hebben we alles wat iemand tot een echte clown maakt. Van het complete clowns kostuum of clownspak tot een losse clownsjas. Maar natuurlijk ook de accessoires zoals de welbekende rode neus en het gekke hoedje tot de grote clownschoenen en de bijpassende gestreepte sokken. Van pruiken tot bril, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Ook voor schmink en andere grime benodigdheden kunt u niet alleen met carnaval maar gedurende het hele jaar door bij Hendriks Carnaval terecht. Want of u nu voor een kinderfeestje of voor carnaval clown wilt worden, het kan allemaal. Ook hebben we clownspakken speciaal voor vrouwen met elegante clownsjurkjes.

Als u als clown gaat met carnaval wordt het dit jaar zeker één groot circus en zet u de hele stad op z’n kop!