Indianen

De oorspronkelijke bewoners van Amerika spreken enorm tot de verbeelding en vormen al eeuwenlang een inspiratiebron voor velen. Met hun typische hoofdtooien en gezichtsbeschildering scheppen ze een beeld waar velen zich mee willen identificeren. Kinderen spelen graag cowboy en indiaantje en ook volwassenen trekken nog graag een indianenpak aan.

Een goed indianen kostuum bestaat uit een broek en een bovenstuk, voor vrouwen vaak een jurkje, meestal in bruintinten en een tooi eventueel met veren.

De accessoires zijn ook belangrijk bij een indianen outfit. Kettingen met kralen, een pijl en boog en versiersels met veren passen perfect bij een indianen kostuum.

Indiaan carnaval

Er zijn veel mensen die hun hele lifestyle in indianenstijl hebben en dagelijks in indianen outfit rondlopen. Dit zijn vaak dure handgemaakte kledingstukken. Wij concentreren ons op de indiaan met carnaval. Bij Hendrikscarnaval.nl hebben we voor iedereen een passend en betaalbaar indianenpak.

We hebben prachtige pakken voor heren, sexy indianenjurkjes voor dames en leuke outfits voor kinderen, zowel voor jongens als meisjes.

Ook hebben we matching pakken voor het hele gezin. Zo is er bijvoorbeeld de Indiaan Wishbone serie helemaal in zwart en aqua voor vader, moeder en kinderen. Of de beige variant, waar ook alle soorten en maten van te krijgen zijn voor het hele gezin.

Bij hendrikscarnaval.nl is het ook mogelijk om voor grote groepen dezelfde outfit te bestellen. Wilt u 8 stuks of meer van hetzelfde artikel? Stuur dan even een mail naar onze klantenservice en maak gebruik van de groepskorting.

Accessoires

Een echte indiaan valt of staat bij de juiste accessoires. We hebben verschillende indianenpruiken met lang zwart haar, in twee vlechten of los, losse hoofdtooien, handtassen in indianenstijl en natuurlijk de juiste schmink benodigdheden om je tot een echte indiaan te maken.

Cowboys en Indianen- feest

Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten het carnavalsseizoen cowboy en indiaantje te spelen. Leuk idee voor een themafeest! Laat al je gasten in cowboy of indianenstijl komen, compleet met pijl en boog en klapperpistooltjes. Succes verzekerd!