Maffia

De maffiawereld is een wereld die al tijden tot de verbeelding spreekt. De chique criminelen met hun Italiaanse maatkostuums en de de sfeer van de jaren ’20 die er omheen hangt is iets wat veel mensen aanspreekt en inspireert als thema voor een feest.

Natuurlijk kun je ook met carnaval als maffioso verkleed gaan, maar het meest populair zijn toch wel de feesten in de maffia stijl. Maffia kleding bestaat voor heren voornamelijk uit een te patserig maffia kostuum. Dit kan gewoon een pak zijn wat mannen toevallig in hun kast hebben maar het kan ook een van onze gangster pakken zijn met een chique gleufhoed en als accessoire natuurlijk een sigaar, een zonnebril en een wandelstok. Een maffia kostuum is vaak double breasted, dus met een dubbele rij knopen omdat dit in die tijd erg populair was.

Met de maffia kleding van hendrikscarnaval.nl waan je je in de tijd van Al Capone en consorten en heb je een onvergetelijke avond.

Voor de dames is het moeilijker om je als maffia liefje te verkleden. Natuurlijk kan een dame ook in een maffia kostuum gaan als man, maar als je echt als gangsterliefje wilt gaan, is een Charleston jurk onmisbaar.

Kom in de sfeer van de louche nachtclubs van jaren ’20 in een charleston jurkje met franjes, compleet met hoofdband en een lang sigarettenpijpje. Dit is echt een verkleedstijl om op en top vrouwelijk en sexy voor de dag te komen.

Ook in grote maten hebben we een prachtig maffia jurkje voor dames. Verder is natuurlijk een klappertjespistool van onze accessoire afdeling een onmisbare gadget voor een echte maffioso.

Dus creëer je eigen maffia film en tover je huis om tot jaren ’20 nachtclub. Huur pokertafels, draai muziek uit die tijd en geef een gevaarlijk goed maffiafeest!