Brandweer

Welke kleine jongen droomt er niet van? Brandweerman worden. Dit stoere beroep heeft een onwaarschijnlijke aantrekkingskracht op groot en klein. Want of je nu 6 jaar en 36 jaar bent, iedereen kijkt op tegen een stoere brandweerman.

Natuurlijk omdat brandweermannen levens redden en van een paal mogen afglijden in de kazerne. En vanwege de mooie grote bluswagens met kraan. Maar wat wel het meest aantrekkelijke is aan een brandweerman is het brandweerpak.

Brandweerpak Carnaval
Als je op zoek bent naar een brandweerpak voor carnaval zit je bij Hendriks Carnaval helemaal goed. Wij hebben een ruime keuze aan de meest stoere pakken. Voor de kleine brandweerman hebben we keuze uit twee verschillende prachtige pakken met een rood jasje en een zwarte broek. Compleet met helm of pet. Zo steelt die kleine knul alle harten met carnaval. Denk ook eens aan een themafeestje als kinderfeestje voor een verjaardag. Het thema ‘beroepen’ bijvoorbeeld. Of gewoon ‘verkleedfeestje’. Dan kunnen kinderen zich naar hartelust verkleden in wat ze ook maar willen zijn.

Voor de grote stoere mannen die op zoek zijn naar een brandweerpak hebben we ook goed nieuws: in twee verschillende uitvoeringen en kleuren hebben we de complete outfit om van jou een stoere brandweerman te maken. Ook een losse brandweerhoed hebben we in ons assortiment.

Aan de dames is natuurlijk ook gedacht. Een sexy brandweerdame is natuurlijk de droom van elke man. In het korte brandweerjurkje van Hendriks Carnaval kun je je helemaal uitleven en zet je elke man in vuur en vlam!

Groepen
Mocht je als groep als een hele brandweerkazerne willen gaan, denk dan eens aan onze groepskorting. Bestel je 8 stuks of meer van hetzelfde pakje, krijg je een leuke korting. Het enige dat je hoeft te doen is onze klantenservice een mailtje te sturen.