Leger

Soldaatje spelen blijft leuk. Of je nu klein of groot bent. Voor iedere man die niet in het leger is gegaan, afgekeurd is of juist wel soldaat is geweest en heimwee heeft naar zijn leger kostuum, hebben wij de oplossing: ga tijdelijk in het leger met carnaval.

Door je met carnavalskleding in leger stijl te verkleden waan je je even soldaat. Wij van Hendriks Carnaval hebben voor iedereen een passende leger outfit.

Het verschil tussen onze carnavalskleding en leger kleding is nauwelijks te zien. We hebben prachtige camouflagepakken voor zowel volwassenen als kinderen. Deze pakken zijn groen gecamoufleerde pakken van de landmacht zodat je in het bos niet opvalt. Ze zijn van een stevige kwaliteit en zien er professioneel uit.

Met een leger kostuum van Hendriks Carnaval ziet niemand het verschil meer tussen leger en carnaval.

G.I. Jane
Voor stoere dames die graag soldaatje spelen hebben we een hele bijzondere sexy leger outfit in ons assortiment. Met bijpassende accessoires zoals een helm en een (nep) geweer waan je je een echte G.I. Jane! Een gegarandeerd succes met carnaval of op een themafeestje. 

Themafeest-tip: Geeft eens een feestje met het thema ‘beroepen’ of ‘wat ik laten worden wil’. Dan kan iedereen zich uitleven in de outfit die ze graag dagelijks hadden gedragen. Succes verzekerd!

Groepen
Wil je met al je vrienden soldaatje spelen? Dat kan heel voordelig bij Hendriks Carnaval. Wij hanteren namelijk een groepskorting. Wil je 8 stuks of meer bestellen van het zelfde pakje? Mail dan eerst even met onze klantenservice en maak gebruik van het voordeel