Piloot

Het is de jongensdroom van velen: piloot worden. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd maar je kunt wel tijdelijk in de huid van piloot kruipen door een pilotenpak aan te trekken en te dromen dat je je eigen vliegtuig vliegt.

Een beetje piloot is omgeven door hordes knappe stewardessen. Gelukkig wordt je bij Hendriks Carnaval op je wenken bediend. Buiten een stoer piloten kostuum, hebben wij ook stewardessen pakjes te koop in alle soorten en maten.

Piloot Carnaval
Voor mannen die er van dromen om piloot te worden hebben wij een passend pilotenpak voor Carnaval. En of je pilotenpak met carnaval aantrekt of op een themafeest, je steelt altijd de show. Dan komen die stewardessen vanzelf.

Bij Hendriks Carnaval hebben wij alles om de knapste piloot met carnaval te worden. We hebben een pilotenpak voor commerciële piloten bij een luchtvaartmaatschappij, maar ook een piloten kostuum voor de bestuurders van gevechtsvliegtuigen.

Om je pilotenpak voor carnaval compleet te maken hebben we stoere piloten petten en kan natuurlijk een echte pilotenbril niet ontbreken. Ook kleine mannetjes kunnen hun hart ophalen bij Hendriks Carnaval. Of je nu een klassieke luchtvaart piloot wil worden of een echte jetfighter, het kan allemaal.

Voor stoere dames die zich niet in een stewardessen pakje laten stoppen, hebben we bij Hendriks Carnaval ook pilotenpakjes voor dames. Alle hoofden zullen zich omdraaien als u voorbij loopt in deze sexy outfit voor dames met pit.

Themafeest-tip: Houd eens een feest in het thema ‘wat ik later worden wil’ of ‘beroepen’. Zo kan iedereen verkleed komen zoals hij of zij echt had willen zijn. Levert altijd een leuk feest en mooie plaatjes op!

 

Groepen

Wilt u met carnaval, in de optocht of op een themafeest als hele luchtvaartmaatschappij gaan? Dat kan. En nog voordelig ook. Wij hanteren een groepskorting voor iedereen die 8 of meer van hetzelfde pakje wil bestellen. Mail onze klantenservice met uw wensen en maak gebruik van deze fijne regeling.