Politie

Een politie kostuum is een van de meest populaire kostuums voor strippers. Maar een politiepak met carnaval is ook een echte klassieker. Iedereen wil wel een agentje spelen in een mooi politie kostuum. Bij Hendriks Carnaval is politie een van de meest uitgebreide thema’s qua keuze. De verschil tussen carnavalskleding en politie kleding in het echt is dat het de carnavalskleding op politie pakjes gebaseerd is, maar enkele details toch verschillen. Dit om onduidelijkheden te voorkomen.

Een goed politiepak voor carnaval is inclusief alle juiste accessoires. Een politiepakje is niet compleet zonder een politiepet en handboeien bijvoorbeeld.

Kinderen
Voor kinderen is het ook altijd een wens om een keer politieagentje en boefje te spelen. Om politie met carnaval te spelen hebben we voor ieder kind een mooi politiepakje in ons assortiment. Voor zowel jongens als meisjes hebben we prachtige politiepakjes in verschillende uitvoeringen.

Dames
Het is een veel voorkomende fantasie van mannen. Een hele sexy politieagente die je arresteert. Bij Hendriks Carnaval kunnen we die fantasie werkelijkheid laten worden. Wij hebben een enorme keuze aan sexy politiepakjes voor dames. Het ene nog korter en strakker dan het andere. We hebben zwarte, blauwe en zelfs roze politiejurkjes voor dames. Of denk eens aan een mooi aansluitend politie catsuit.

De politiepet is ook los verkrijgbaar.


Groepen
Wil je nou als een hele politie eenheid gaan in de optocht of als vriendengroep? Dat kan bij Hendriks Carnaval. Als u 8 stuks of meer van hetzelfde pakje wilt bestellen, kunt u gebruik maken van onze groepskorting. U kunt onze klantenservice mailen met dit verzoek en dan maakt u gebruik van een mooie korting.

 

Themafeest-tip: Geef eens een themafeest in het thema ‘beroepen’. Dit levert een leuke verkleedpartij op en iedereen kan eindelijk worden wat hij altijd al wilde zijn.