Heren

Hier kunnen alle mannen zich uitleven. Carnavalskleding voor heren is namelijk zo breed en divers als je eigen fantasie. Hoeveel mannen speelden als kind niet superheld of brandweerman? Of politieagent en boef? Bij hendrikscarnaval.nl kun je je jeugd herleven. Wij hebben zo’n groot aanbod aan carnavalskleding voor heren dat u zou willen dat het elke dag Carnaval is.

Piraat
Als er iets een jongensdroom is, is het wel piraat worden. Sinds het uitkomen van Peter Pan is het al een hype en toen een paar jaar geleden Johnny Depp in de huid kroop van kapitein Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean is het nóg populairder geworden. Bij hendrikscarnaval.nl hebben we meer dan 10 verschillende piratenpakken. En dan hebben we het nog niet over de losse overhemden, jassen en hoeden. Er schuilt een piraat in elke man van groot tot klein dus leef je uit als piraat in een van deze geweldige outfits.

Cowboy & indiaan
In onze categorie ‘Wilde Westen’ vindt u alles om nog eens cowboy en indiaan te spelen. De mooiste cowboypakken, hoeden en klapperpistooltjes, u krijgt het allemaal bij hendrikscarnaval.nl.

Groepen
Het leuke is dat we bijvoorbeeld in het thema indiaan een outfit hebben voor het hele gezin. Zo kunnen uw partner en kinderen allemaal mee indiaantje spelen! Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij een mooie groepskorting. U hoeft onze klantenservice maar een mailtje te sturen en het wordt geregeld. Dit geldt alleen als u 8 dezelfde pakjes wilt bestellen.

Beroepen
Met carnaval mag u alle beroepen worden waar u vroeger van droomde en nooit bent geworden. Zo kunt u eindelijk soldaat, dokter, brandweerman of piloot worden. We hebben het allemaal.

Beestenbende
Superhandig en lekker warm: onze dierenpakken van pluche. Als u van plan bent om veel tijd buiten rond te brengen met carnaval zoals bij een buitenzitting of optocht zijn deze pakken ideaal. U kunt bij hendrikscarnaval.nl onder andere kiezen uit olifant, tijger, koe, gorilla of konijn. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest!

Themafeesten
Niet alleen met Carnaval kunt u zich verkleden. Er worden het hele jaar door steeds meer themafeesten gegeven. Als u een feest heeft met als thema Hollywood kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze categorie ‘Beroemdheden’. Waar u onder andere een Miami Vice outfit kunt vinden.
Ook is onze keuze aan 60’s, 70’s en 80’s kleding echt enorm. En met de feestdagen kunt u bij ons terecht voor de beste Sinterklaas en Zwarte Piet-pakken. Kortom: bij Hendrikscarnaval.nl wordt het hele leven één groot verkleedfeest!