Konijnen

Konijnen hebben een zacht, lief en aaibaar voorkomen. Hier komt ook hun schattige imago vandaan. Elk kind wil graag een konijn om mee te knuffelen. Hierdoor zijn konijnen al jaren mateloos populair als verkleed figuur.

Konijnen kostuum
Een konijnen kostuum heb je in vele soorten en maten. Hendriks Carnaval heeft een grote collectie aan verschillende konijnen pakjes.

Zo heb je het sexy bunny pakje voor dames maar ook het schattige bunny kostuum voor kinderen. We hebben zelfs een bunny outfit voor de allerkleinsten; een trappelzak voor baby’s. 

Wat ook een leuke variatie is op de ‘gewone’ bunny outfit is het tuinbroek bunny kostuum. We hebben verschillende soorten hiervan. Je trekt het lekker makkelijk over de kleding aan en het is heerlijk warm. Ideaal voor een koude carnaval of lang buiten staan bij een optocht.

Sexy Bunny
Doordat Playmates ook bunny’s worden genoemd heeft het konijntje zo ook een sexy imago gekregen. Het is de ultieme droom voor veel mannen, om een echte playboy bunny te hebben. Bij Hendriks Carnaval hebben we een bunny pakje dat zowel sexy als schattig is.

Groepen
Konijnen hebben de naam dat ze zich nogal snel voortplanten. Wil je graag als groep of familie als een hele konijnenfamilie gaan met carnaval of in de optocht? Dan hebben wij goed nieuws. Bij Hendriks Carnaval kunt u gebruik maken van een groepskorting. Vanaf 8 stuks van hetzelfde pakje, krijg je korting. Mail onze klantenservice om hier gebruik van te maken. 

Vrijgezellenfeest
Het is inmiddels een klassieker maar daardoor niet minder leuk. Om met een vrijgezellenfeest de bruidegom of bruid in een konijnen pak te steken en zo op stap te gaan. Dus overval je vriend of vriendin die gaat trouwen met zijn of haar vrijgezellenavond met een konijnenpak of bunny outfit van Hendriks Carnaval! Zo kun je jaren later nog hartelijk lachen om de foto’s en is succes gegarandeerd!