Dieren

Dierenpak Carnaval
Dierenpakken met carnaval blijven populair. Een dierenpak met carnaval is vaak natuurlijk lekker warm, zeker als je veel buiten bent zoals met een buitenzitting of bij een optocht. Bij Hendriks Carnaval hebben we zoveel dierenpakken voor carnaval dat ons assortiment bijna net zo divers is als de dierenwereld zelf.

Van bijna ieder dier hebben wij een dierenkostuum. Koeien, apen, beren, lieveheersbeestjes, varkens, kikkers...je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het.

Kinderen
Voor kinderen is een dierenkostuum altijd een leuke en praktische keuze. De kindjes blijven lekker warm in een berenpakje en het ziet er super schattig uit. Alle kinderen zijn ook dol op dieren en ieder kind heeft wel een lievelingsdier. En het is natuurlijk helemaal het einde om als je lievelingsdier verkleed te gaan met carnaval.

Voor een kinderfeestje is het ook leuk als je een dierenthema gebruikt. Dan kan ieder kindje als zijn of haar lievelingsdier verkleed komen. Bij Hendriks Carnaval hebben we een ruime keuze aan dierenpakken voor kinderen. Vanaf de kleine babymaatjes tot de grote kinderen.

Sexy dier
Voor dames hebben we een aantal hele sexy dierenoutfits in ons assortiment. Vooral de katachtigen zijn goed vertegenwoordigd bij de kittige pakjes. Van korte tijgerjurkjes tot mooie aansluitende catsuits, we hebben het allemaal bij Hendriks Carnaval. Denk ook eens aan een minder voor de hand liggend dier. Zo hebben we voor dames bijvoorbeeld een schattige lieveheersbeestjes outfit en een super sexy bunnypakje waarmee je echt de show steelt.

Groepen
Als gezin is het ook leuk om allemaal als één dierenfamilie te gaan. We hebben namelijk dierenpakken in hetzelfde thema in alle maten en uitvoeringen. Van een baby trappelzak tot een maatje XL voor heren. Dit is ook heel geschikt voor grotere groepen met een optocht bijvoorbeeld. Als u 8 stuks of meer van hetzelfde pakje wilt bestellen, stuur dan onze klantenservice even een mailtje. U kunt dan gebruik maken van onze groepskorting.

Met de dierenpakken van Hendriks Carnaval tover je ieder feest om tot een grote beestenboel!